Anita K har fået sin egen side.

Langt om længe. Endelig fik mine billeder sin helt egen side.
De sidste par måneder har jeg arbejdet på at få en hjemmeside igang med mine fotografier. Det har været et langt sejt træk med at finde ud af hvordan siden skulle tage sig ud og dernæst at få planen søsat. Jeg syntes selv at det er lykkedes ret godt med at få mine billeder præsenteret på en god måde. Jeg håber at I vil tage godt imod siden.

2 thoughts on “Anita K har fået sin egen side.

 1. Fantastisk verden man lever i ???
  Jeg ville lige rose dine billeder. Dirt seneste dråbe billede er genialt. Det er der mange af billederne der er.
  I dag deltog jeg i din konkurrence med Rubjerg knude. Jeg gik ud fra at du nok var hjemmehørende deroppe. Det tror jeg stadig væk på. Men i denne digitale verden kan jeg ligeså godt have lovet at hente billedet på Bornholm. Bevares. Jeg ville stadig i symbolikkens tegn hente billedet. Men hvis det nu var i Sydamerika?

  1. Hej Heidi.

   Tak for dine roser.
   Ja du kan have ret i at det ikke er til at vide hvor folk hører hjemme i dagens verden, som er blevet så lille. 🙂
   Jeg mente faktisk at det stod på min facebook side hvor jeg var fra, men kan se at det ikke er tilfældet. Så det må der nok rettes op på.
   Tak for tippet. Ja det er korrekt at jeg har base i vendsyssel.

   Tak fordi du følger med på mine sider.

   Anita K

Comments are closed.